prev-index-next  Egosoft-gezondheid


 

Ook deze produkten levert Egosoft niet meer, we laten de info hieronder staan voor belangstellenden

 

 

Gezondheid

Violet Ray  € 420
The Violet Ray, ook wel aangeduid als High Frequency Unit, genereert statische elektriciteit met een laag amperage. Edgar Cayce (1877-1945) noemt de Violet Ray in de meer dan 1000 lezingen die hij gaf aan mensen die bij hem voor advies kwamen. (Cayce geloofde dat lichaam, geest en ziel zo nauw met elkaar verweven zijn dat het geen zin heeft één aspect te behandelen zonder aandacht te schenken aan de andere twee.) De kern van de Violet Ray bestaat uit een Tesla spoel, genoemd naar Nicola Tesla (1856-1943), de electro-technicus, wetenschapper, uitvinder en ontdekker (o.a. van wisselstroom) die 1200 patenten verwierf. De Violet Ray wordt al decennia gebruikt voor het opwekken en in balans brengen van energie in het lichaam en het vergroten van de zuurstofopname van rode bloedcellen. Dit heeft een verbetering van gezondheid en afweermechanisme van het lichaam tot gevolg. Acupuncturisten gebruiken de Violet Ray om de beweging van Chi te stimuleren en de energie in de meridianen in balans te brengen. Door een combinatie van hoogfrequente electriciteit, hitte en licht dringt de Violet Ray diep door in de weefsels. Hij wordt met succes gebruikt bij kaalheid, pijn, een slechte bloedsomloop en het opladen van het zenuwstelsel.
Veilig mobiel bellen!
Wetenschappers maken zich in toenemende mate zorgen over de ‘explosie’ van elektomagnetische straling die vrijkomt bij het gebruik van de mobiele telefoon. Onderzoek heeft aangetoond dat microgolven weefsel beïnvloeden. Hierdoor kunnen o.a. geheugenverlies, een verminderd leervermogen, hoofdpijnen, vermoeidheid en hersentumoren optreden. Men wordt aangeraden niet langer dan 2 minuten te bellen. Onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat de CEPO 98% van de straling, waarvan men beweert dat ze hoofd- en oorpijnen, een brandend gevoel op de huid, onwillekeurige trillingen van de oogspieren en duizeligheid veroorzaakt, afschermt. De CEPO is een half-cilindervormige reflector die de schadelijke straling wegkaatst van uw hoofd en hij wordt gemonteerd ter hoogte van de antenne. Voor elk type mobiele telefoon is er een aparte CEPO.

Winter Bright 2001  € 300
Breng licht in de donkere winterdagen!
Therapeutisch licht wordt steeds meer ingezet bij de bestrijding van aandoeningen als (seizoen-gebonden) depressies, slapeloosheid, PMS, vermoeidheid, huidziekten en andere moeilijk te verhelpen kwalen. De Winter Bright 2001 (tafel-model!)geeft licht met een helderheid van 10.000 lux dat de stemming verbetert, de nachtrust reguleert, meer energie geeft en de alertheid en productiviteit verhoogt. Met behulp van een electronisch voorschakelapparaat, dat spanningspieken en radiostoringen elimineert, wordt de netfrequentie omgezet van 50 Hz naar 20 tot 30.000 Hz. Hierdoor verkrijgt men een zeer stabiel hoogwaardig licht zonder knippering of flikkering. De High Tech voorschakelapparaatuur zorgt voor een nauwkeurige dosering van de benodigde energie, waardoor een besparing van 30 tot 35% haalbaar is. De levensuur van de TL buizen wordt aanzienlijk verlengd. Afmetingen: 43x20,3x10,2 cm.  Heeft twee buizen.

Reverse Aging (S. Whang) € 16
Ouderdom wordt veroorzaakt door de opeenhoping van zure afvalstoffen in ons lichaam. Leer hoe u de veroudering kunt stoppen door deze substanties te verwijderen.


prev-index-nextEgosoft-gezondheid
941214-rs