prev-index-nextEgosoft-voedingssupplementen


 

Egosoft is gestopt met voedingssuplementen, die kunt u o.m. krijgen bij da Rosa in Amsterdam

 

Onderstaande informatie geven we voor de liefhebber.

Voedingssupplementen


Attention Span     Ä 25,-
Attention span kan kinderen helpen die leer- en aandachtproblemen hebben. De aminozuren GABA, vitamine B6 en kava kava extract helpen angst weg te nemen en zorgen voor een alerte en kalme toestand terwijl DMAE het natuurlijke gehalte van acetylcholine verhoogt. Dit is zeer belangrijk is voor leer- en geheugenfuncties bij het kind.

Neuropower    Ä 36
Neuropower  is speciaal ontwikkeld ter verbetering van concentratie en geheugenfuncties. Het bevat een verscheidenheid aan stoffen, die invloed uitoefenen op neurotransmitters in de hersenen. Neurotransmitters zijn belangrijk voor informatie-uitwisseling in de hersenen. Neuropower bevat o.a. DMAE, choline, fosfatidylserine, fosfatidylcholine en B5 die synergetisch werken en bepaalde hersenfuncties verbeteren. Verder bevat Neuropower Ginkgo Biloba, een kruid dat zorgt voor een betere bloedtoevoer (en zuurstof) naar de hersenen.

Smart ginkgo  Ä 25
Smart Ginkgo is een extract van Ginkgo Biloba, een Chinese boom, ook wel Tempelboom genoemd. Extracten van de bladeren van Ginkgo Biloba bevatten bepaalde stoffen (ginkgosiden en terpenen) die de totale bloedsomloop verbeteren. Ze zorgen voor een toename van de bloedtoevoer (en zuurstof) naar de hersenen en kunnen door verhoging van bepaalde neurotransmitters het geheugen, de alertheid en de concentratie verbeteren.

Turbo-blast  Ä 35
Turbo blast? is een speciaal samengestelde drank met fructose, vitaminen, aminozuren, kruiden, die het lichaam van langdurige energie kunnen voorzien. Fructose en chroom voorkomen te grote wisselingen in de bloedsuikerspiegel. L-fenylalanine is een voorloper van adrenaline en noradrenaline en belangrijk voor energieleverantie. Verder bevat Turbo-blast groene thee-extract. Dit bevat naast cafeÔne gunstige polyfenolen waarvan bekend is dat ze een beschermende werking in het lichaam kunnen hebben. Kortom Turbo-blast is perfect samengesteld voor een langdurige (gezonde) energieleverantie.

5-HTP Serotonic  Ä 20
5-HTP is een voedingssuplement, dat in staat is de natuurlijke serotonine-concentratie in de hersenen te verhogen. Serotonine is een neurotransmitter, belangrijk voor o.a. een goed humeur en heeft een, rustgevende werking. Een tekort aan serotonine is gerelateerd aan depressie en lusteloosheid. Verder bevat 5-HTP Serotonic, hypericine, de werkzame stof uit St. Janskruid, bekend om zijn anti-depressieve werking.

Thermaphen Ä 35
Look good, feel good!
De ingrediŽnten van thermaphen? kunnen de vetverbranding stimuleren (thermageen), het energieniveau verhogen (ďenergizerĒ) en een prettig gevoel geven (anti-depressiva). De werking van thermaphen is dus zeer veelzijdig. Belangrijke ingrediŽnten: L-tyrosine, B6, vitamine C, Acetyl-l-carnitine, Guarana, Ma Huang, Sint-Janskruid en Taurine.

Olive leaf  Ä 30
Het is onderhand algemeen bekend dat olijfolie een van de beste oliŽn is om te gebruiken. De gezondheidsbevorderende eigenschappen van de bladeren zijn minder bekend. In het olijfblad zijn een aantal stoffen gevonden (o.a. OleuropeÔne) waarvan aangetoond is dat ze een anti-bacteriŽle, anti-virale werking hebben. Andere onderzoeken tonen aan dat ze ook een goede werking kunnen hebben bij ontstekingen van vooral mond, slokdarm en maagdarm-kanaal. Verder lijkt oleuropeÔne een sterke anti-oxidatieve werking te hebben, sterker dan vitamine E. Boek: Olive Leaf Extract (Dr. M. Walker)  E 12

Colloidal Silver 250 ml Ä 32,- ; 500 ml Ä 48,- ; 1000 ml Ä 81
Colloidal Silver bestaat uit elektrisch geladen zilverdeeltjes, die extreem klein zijn en zweven in gedestilleerd water. Met hun diameter tussen de 0,01 en 0,001 micron zijn ze kleiner dan virussen en vandaar hun groot doordringend vermogen. Zilver is een anorganisch metaal, dat niet door een cel kan worden geabsorbeerd en het werkt als een krachtig antibioticum met een breed spectrum. Alle enkelcellige (en vaak ook meercellige) bacteriŽn, schimmels, uitwassen en virussen gebruiken een bepaald enzym voor hun metabolisme. Silver laat dit enzym verstikken in minder dan zes minuten na het contact. Colloidal Silver bestrijdt meer dan 650 virale en bacteriŽle ziekten, werkt positief op ontstekingen en kent geen bijwerkingenSilver is succesvol gebleken bij o.a.: acne, allergieŽn, Candida Albicans, voetschimmels, etc.
Meer info in het boeiende boek 'The Micro Silver  Bullet' van dr. Paul Faber die zichzelf met Silver van de ziekte van Lyme heeft genezen. Prijs Ä 32,-

Chlorella Ä 14 (200 tabs)
Chlorella  wordt in de boeken Brain Boosters en Supergeheugen genoemd als een wonderbaarlijk hersenvoedingsupplement. Het is rijk aan chlorofyl (bladgroen) dat nodig is voor de zuurstofproduktie, micro-nutriŽnten,  en bestaat voor ongeveer 60% uit hoogwaardig eiwit dat alle acht essentiŽle aminozuren bevat. Chlorella kan vele toxische stoffen, waaronder zware metalen  binden. Het  kan ook ongewenste geuren binden. Inname van acht gram chlorella liet een driemaal hogere uitscheiding van cadmium met de ontlasting en een zeven maal hogere uitscheiding met de urine zien. Chlorofyl kan als grondstof dienen voor haemoglobine en de aanmaak van rode bloedcellen stimuleren. De complexe samenstelling van Chlorella verbetert de groei bij kinderen, de wondheling, het weefselherstel en de vertering en is onmisbaar bij behandeling van  amalgaamvergiftiging .


prev-index-nextEgosoft-voedingssupplementen

15-12-2003