prev-index-next Egosoft Monroe Metamusic

Metamusic Artist Series

rustgevende en verfrissende muziek

Metamusic is meer dan muziek. Door het gebruik van speciale geluidstechnieken, remt Metamusic overtollige hersenactiviteit af en schept hiermee een ideale omgeving voor verhoogde creativiteit, ontspanning en stressreductie. De composities bevatten Hemispheric Synchronization (Hemi-Sync) hetgeen een synchronizatie van de hersengolfpatronen van de linker- en rechter hersenhelft bewerkstelligt, een staat van bewustzijn die waargenomen wordt bij Yogi's en meditatie-meesters en vaak in verband wordt gebracht met het begrip verlichting. De Metamusic Artist Series brengt een selectief gezelschap van Amerikaanse New Age componisten bij elkaar die elk een eigen tape hebben gemaakt. Luister en ga op in de emotie van muziek!

per cassette 16

Cloudscapes (Ray Dretske)
Laat los en u wordt meegevoerd op een muzikale spiraal in en tussen de wolkentorens terwijl u ze voorbij voelt gaan in al hun statige gratie.
Daybreak (Ray Dretske)
Een orkestrale benadering van de overgang van de ene staat van bewustzijn in de andere; nacht wordt dag en de zon giet haar stralen op een mentaal landschap.
Hope (Yuval Ron)
Een compositie die een diversiviteit aan emoties oproept. Een portret in geluid dat herinneringen en beelden naar boven brengt die bij iedere keer luisteren anders kunnen zijn.
Sleeping through the Rain (Matthew Sigmon & Julie Anderson)
Keyboard en Synthesizer maken een subtiele melodie die zweeft tussen de waak- en de slaapstaat. Dit wordt gedragen door een Hemi-Sync patroon, dat de luisteraar meeneemt op een aangename muzikale tocht die eindigt in een diepe rustgevende slaap.
Inner Journey (Mohammad Sadigh)
Geinspireerd door zijn ervaringen met diverse staten van bewustzijn componeerde Sadigh een palet van geluiden die al even moeilijk te omschrijven zijn als de staten die zij oproepen.
Thursday (Eric Heberling)
Gecomponeerd om de luisterende geest snel van staat naar staat te laten vloeien, in en uit staten van beschouwing, de ene emotie met de andere verwevend.

prev-index-next Egosoft Monroe Metamusic