prev-index-next Egosoft Monroe-Practical Mind Food

Practical Mindfood Application

Deze tapes van Monroe zijn gebaseerd op het Hemi-Sync principe en behandelen dagelijkse activiteiten als concentratie, stress, slaap etc. 16 per tape
Awake & Alert.
Deze tape kunt u gebruiken als het noodzakelijk is wakker te blijven en een bepaalde mate van alertheid vereist is.
Cable Car Ride.
 Deze tape zit ook in de Gateway en wordt gebruikt om mensen van slaap naar vol bewustzijn/wakkere staat te brengen. U kunt het gebruiken om uw dag te beginnen of gewoon voor de lol van de rit.
Catnapper.
 Verkort de slaapcyclus van 90 minuten tot 30, geeft nieuwe energie en helpt bij jet-lag, verlicht examenvrees en plankenkoorts.
Concentration.
 Verbetert de concentratie voor lezen, luisteren, schrijven, studeren etc.
Deep 10 Relaxation.
 Een anti-stress tape die u d.m.v. instructies en Hemi-Sync meeneemt naar een diepe staat van geestelijke en lichamelijke ontspanning.
De-Hab Smoking.
 Verminder uw rookgewoonte met deze tape via oefeningen. Doorbreek de patronen en verlangens die nicotine veroorzaken en stop met roken.
Energy Walk.
 U wordt begeleid op een mooie innerlijke reis van persoonlijke kracht, evenwicht en harmonie. U eindigd uw reis in een diepe vredige slaap.
Love Tennis.
 Visualisatie technieken en concentratie-oefeningen voor een betere tennisscore. Als u blijft winnen leen dan de tape uit en vergroot de uitdaging.
Morning Exercise.
 Een dag-planner. Ontwerp een produktieve en succesvolle dag.
Nutricia.
 Een oefening ontworpen om u bij te staan in een bewuste controle van uw dieet behoeftes. Gebruik de codes om calorie inname te balanceren, verminderen en om uw fysieke lichaam te verbeteren en te beschermen.
Pain Control.
 Deze tape is gericht op het verminderen van de pijn-ervaring, niet het verwijderen omdat pijn een belangrijke indicatie is waar wel degelijk aandacht aan besteed dient te worden.
Retain-Recall-Release.
 beïnvloedt positief het vermogen informatie uit het geheugen te halen en het te onthouden, er iets in op te slaan en het weer te kunnen vinden.
Super Senses Touch.
 Onderzoek de potentie van het zintuig voelen, door te leren het op een verhoogd niveau te ervaren of, als u dat wilt, uit te schakelen.
Sound Sleeper.
 Garantie voor een goede nachtrust. Mensen die aan slapeloosheid lijden hebben hun medicijnen niet meer nodig.
Surf.
 U waant zich op een prachtig strand en u kunt relaxen op de geluiden van de oceaan en Hemi-Sync.
Under Par Golf.
 Oefeningen voor visualisatie en geconcentreerde aandacht om uw spel te verbeteren. Gebruik deze tapes voor u op de baan staat en verminder uw aantal slagen.

prev-index-next Egosoft Monroe-Practical Mind Food